Block talja biltema

Galge och block av pulverlackerat stål. För lyftning, dragning och sträckning, både horisontellt och vertikalt.

Enkel frikoppling för snabbframmatning av kättingen. Block av stålplåt, med nylonskivor. Av komposit och rostfritt stål.

Med vridbar krok och inkapslat broms- och växelhus. Bil- och garagetillbehören som får dig att längta efter kvalitetstid med bilen. Taljor med lina, vajer, Lyftblock med lina, vajer. Talja BGS - arbetslängd m - dragkraft till ton.


Kraftig konstruktion, låg konstruktionshöjd. Biltema har billiga block av ok kvalitet. Vinch är bra men behövs ej om du sätter två dubbelblock (talja och block) och inte har för tung tunna.


Den är utrustad med block och talja, och stommen är av björk.

Japp, mer kraft, självlåsande, och betydligt billigare än en talja med en massa dyra block. Med det sagt så finns det tillfällen då talja är ett . Försåg underverket med en vajer. Apropå enkla winchlösningar, så har både biltema och jula reptaljor man kan wincha. Vinschen satt på Mulle tidigare och har fått mycket stryk. Min jag hade från biltema tappar tryck efter hand.


Känns overkill att köra med kedjeblock på ett ton. Köpte den svarta på biltema för runt 2och var väldigt dyr jämfört . Ny Harken Talja 57mm 4:900kr 9. Olika block Lewmar, Barton 1-200kr 15. En talja är själva kombinationen av block och lina. P- ringen bojförankring, Bojförankring System Safequip, Bojförankring System Safequip kg, Bojförankring System Safequip 4kg, Bojförankring System . Kanske är en röten ide men kan du inte lösa nått med lite block, . Nu får förkylning och feber ge vika för en finsk envishet.


Motorn skulle ut denna helg och fanimej det gick!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Dimension standard fourche chariot élévateur

Måla i trappa stege