Radiostyrd bil

Vi erbjuder radiostyrda bilar för alla. Vårt stora sortiment av RC-bilar gör att du alltid kan hitta något som passar just dig och dina intressen. Snabb leverans (1-dgr) och alltid fri frakt över 500kr!

Radiostyrda bilar online - Köp din RC-bil här hos Teknikmagasinet. Stort och varierat sortiment rc bilar för alla åldrar och nivåer. Ett brett urval av RC-bilar från ledande tillverkare.


Här finner du radiostyrda bilar men även radiostyrda lastbilar, radiostyrda truckar och gokart.

Det är roligt att tävla, men kom ihåg att vuxna gillar att leka med radiostyrda bilar lika mycket som . Här finns fullt med radiostyrda leksaker med allt från radiostyrda bilar till helikoptrar, flygplan och drönare från populära varumärken som Nikko, TopRaiders, . Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! Helt galet rolig körning - radiostyrd bil med stora mjuka gummihjul. Det vill säga att alla radiostyrda bilar är kompletta med allt som behövs för att kunna köra en radiostyrd bil . Kom bara ihåg batterierna, så att bilarna kan köra iväg! Vroom vroom - Välkommen till vårt JÄTTESTORA utbud av bilar!


En radiostyrd bil eller en radiostyrd drönare står på många önskelistor till jul och till födelsekalas. Av ABS-plast och med luftfyllda hjul av PVC.

Borstade motorer är idag den vanligaste typen till radiostyrda bilar medan borstlösa bilar blir mer och mer populära framförallt att de blir betydligt kraftigare, . Häftig radiostyrd bil som med de stora mönstrade däcken är en riktig ”off-road race truck”! Ta dig an den tuffaste terrängen och se vad den tål! Här hittar du Julklappsrim för radiostyrd bil och andra presentrim.


Vi har ett stort sortiment av radiostyrda bilar av olika slag. Bamba har allt ifrån radiostyrda båtar till bilar och helikoptrar. Kinesiska BYD blir radiostyrd via nyckeldosan.


I laddaren till den radiostyrda bilen finns det allvarliga brister. I en komponent, transformatorn, så är det väldigt klen isolation. Har inhandlat en Nikko Vaporizr radiostyrd bil, och för att förenkla för en liten grabb så undrar jag om det går att byta sändare till en .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur