Svenska appar för barn

För barn, utlandssvenskar, nyanlända, invandrare, . På Pappas Appar hittar du roliga och lärorika spel för barn. Smakfull pekbok med svensk text och tal.

CachadABC StarterKit Svenska är inriktad mot barn som har börjat intressera sig för bokstäver och hur de låter. Spelet innehåller möjlighet att öva på att forma bokstäver . Rit- och målarprogram baserat på svenska böckerna om Prinsessan. Superpopulär app som består av en katt som härmar allt du säger med heliumröst .

En app för barn med tal- och språksvårigheter, men den kan användas till mycket. Talträningen får ytterligare en dimension med roliga . Appar för lärande - recenserade av lärare. I MyMemo kan du skräddarsy ett memory för dina barn eller elever och lägga in vad just du vill att de utmanas i. I bild och ljud ges här små barn möjligheten att lära sig tala . Ett lära läsa spel där barn som just börjar lära sig läsa på egen hand kan öva sina färdigheter på ett . Den erfarenhet jag har utav uTalk Svenska är att appen fungerar på alla.


Svårt att snabbt hitta barnvänliga aktiviteter på semesterorten? Toca City är en serie appar från stora svenska barnspelsutvecklaren Toca Boca, .

Flertalet appar som nämns här riktar sig till yngre barn. Svenska sajten Pappas Appar rekommenderar också bra barnappar. En väldigt bra app för att få förståelse för svenska bokstäver och ord. På ett enkelt och roligt sätt kan man leka fram kunskap men även öva på . Här tipsar vi om appar som har med barnböcker att göra - och kanske några. Appen är på engelska men boken finns på svenska: Morris Lessmore och de . Wombi är ett litet svenskt företag som gör appar för barn.


Ja, inte vilka appar som helst, utan roliga och lärorika appar. Att använda en app är en form av lek, och . I Tyskland varnar barnskyddsorganisationer för att islamister har börjat använda sig av olika dator- och telefonappar för att indoktrinera barn. Så lyxigt att få appar som är testade och barnvänliga.


APPAR: Pappas Appar – Bästa apparna för barn! Har du hört talas om Batterijakten, Toca. Ulrika Olsson är mamma till två tvåspråkiga barn, gift med en fransman och leg psykolog till yrket.


Sida som samlar appar för barn, testade och recenserade. Det finns en sammanställning som kallas Modersmålsappar och en som kallas Svenska Språkappar. Inte sällan är spel för barn hastigt utvecklade produkter baserade på populära licenser. Beskrivning: Det här är egentligen en app för barn, där man ska få .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur