Fixa bilder app

Med de här fem apparna kan du fixa till dina mobilbilder utan att. Med en bra foto-app kan du snabbt och enkelt förbättra dina mobilbilder. Här är våra favoritappar för att redigera bilderna på mobilen.

Här är Camera+ en populär app som på många sätt är bättre än kamerans inbyggda. A Better Camera fixar hdr-bilderna, men kan också mycket mer. En app för alla Instagram-älskare som vill slippa beskära sina bilder.


Det här är en mycket enkel app att använda och med något av de olika.

Appen är gratis och ger dig möjlighet att ställa in kamerans vitbalans, ISO och. Beauty Mirror är en ny app till iOS som antagligen passar bäst för alla de som. Som synes på bilderna ovan så gör appen om fotografiet så att det kanske blir . Detta är då en redigeringsapp till att redigera bilder på. Du kan fixa så att själva ramen är genomskinlig med att bilden fortfarande syns . Du kan med fördel fota med denna app då man både kan låsa.


Ett förbättringsfilter kallat ”Clarity” förvandlar dina dassiga bilder till levande . I appen finns bland annat en funktion för att zooma in områden med finnar. Det gillar extra mycket med Snapseed är att man kan fixa till delar av bilden,.

Med över 4miljoner installationer är PicsArt den ledande fotoredigeraren för mobiler som är gratis, lättanvänd och innehåller mycket mer än bara filter. Helt klart en tokrolig app om man vill lägga texter på sina bilder. Appen har en egen molntjänst för att lagra och redigera bilder, men man . Photoshop your travel pictures, enhance landscape images, and . Jag undrar nu vilken fotoapp ni skulle rekommendera för att redigera dessa bilder, gratis app eller ej, alla rekommendationer är välkomna. När du känner dig svårt att hantera dina foton, kanske är anledningen inte att dina bilder inte är tillräckligt bra. Allt du behöver är en bra apps för fotoredigering.


Photoscape är en fantastisk, gratis bildredigerare. Den innehåller så många filter, verktyg och specialeffekter att det kan vara svårt att tro att den faktiskt är helt . Appen Facetune rankas för närvarande som den tredje bäst betalappen och gör en proffsretucherares jobb. DÄRFÖR GILLAR VI DEN: En smidig kollage-app med mängder av layouter och.


Instagram uppdaterade ganska nyligen sin app så att dina bilder inte . Du kan redigera dina bilder med några enkla knapptryckningar men då ser dina bilder . Appen fyller på med tomrum så att hela bilden kan . Undrar du varför alla dina vänner är så snygga på sina selfies? Då kan perfect3ligga bakom det Det är en app där du kan göra om dig .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur