Hyra tig svets

Svetsmaskinservice är en av Skandinaviens ledande och största uthyrare av. Ring oss så hjälper vi dig att hitta en svets som passar för just ditt ändamål. Vi har till exempel: Svetsar för MMA-, TIG- och .

Vi erbjuder uthyrning av svetsar, plasmaskärare och hanteringsutrustning. Vår hyrpark innehåller det senaste inom svetsmaskiner och vi utrustar maskinen . Perfekt för rostfritt och svart material. Gasflaska medföljer återlämnas påfylld.

Vid behov kan vi även leverera utrustningen direkt till arbetsplatsen. Hyresparken är ständigt under förändring, maskiner byts kontinuerligt ut mot nya. Så önskar du hyra något som idag inte finns där så ordnar vi saken fortast . Kontakta Ramirent om du vill hyra en maskin över dagen eller etablera en hel arbetsplats.


Vi har ett brett sortiment av bodar, liftar, kranar, grävmaksiner, . Sortiment och maskinpark kan variera något mellan depåerna. Sammantaget får Ni som avtalskund tillgång till . Vi vill erbjuda dig som kund en hyrpark där våra ambitioner är att tillhandahålla ett så komplett sortiment som möjligt av standard-svetsmaskiner, . Utan kostnad för hyra eller andra dolda kostnader - flaskan är din när du har betalat!

När flaskan är tom kan du byta den till en motsvar. LB Maskiner hyr ut alla typer av liftar, bygg och entreprenadmaskiner till företag. Att AGA äger alla sina gasflaskor innebär att när du köper gas från oss så hyr du också emballaget, dvs flaskan. För denna hyra av flaskan tar AGA en avgift.


Har du en kraftig likritare (strömkällan) behöver du enbart hyra TIG-aggregat och . Hyr lastare med förare Behöver Ni lyfthjälp (Teleskoplastare) så kan vi erbjuda lyft med vår teleskoplastare med meters lyfthöjd. Hos oss kan du även hyra gasflaskor, teckna avtal eller köpa mindre gasflaskor. För plasma- laserskärning samt för rotskydd vid TIG-svetsning och . Prenumerera på nya jobb hos IndustriSupport Värmland AB.


Priset är inkl moms vid hyra en längre period eller om ni hyr flera maskiner är priset. Har ni behov av extra maskinresurser under en period? I hyrparken återfinns strömkällor . Alla beställningar under denna period kommer att skickas från vårt centrallager.


Vi önskar alla en trevlig sommer!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur