E böcker online

På internet finns flera större webbplatser som erbjuder gratis nedladdningsbara e-böcker. Fantastic Beasts and Where to Find TheThe Original Screenplay. Feedbooks En bokhandel, som även har ett stort utbud av gratis e-böcker.

E-böcker, ljudböcker, bästsäljare, deckare, skönlitteratur, fackböcker, erotik, romantik, biografier, memoarer. CachadDu behöver inte betala för e-böcker! Alex Catalogue of Electronic Texts Digital samling av amerikansk och brittisk litteratur samt västerländsk filosofi.


Här hittar du några av de största klassikerna utan kostnad.

Bartleby Mängder av böcker online. Läs en bok - e-Böcker på Svenska - e-Books in Swedish. Det finns allt fler läsplattor på marknaden och här är olika sajter där man kan ladda ner e-böcker som man sedan kan läsa på sin läsplatta, . E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta. För att kunna låna e-böcker och e- ljudböcker från biblioteket behöver du ha. När du laddar ner en e-bok kan du välja mellan EPUB offline och EPUB online.


Vid enanvändarlicens går det bara att läsa e-boken online, ej ladda ned. Vid treanvändarlicens går det att ladda ned två av exemplaren medan minst ett . Du kan alltså ha fyra lån parallellt.

När lånetiden är slut går boken inte längre att läsa och du . Tänk då på att du kan låna den som e-bok istället, så slipper du vänta. Det går inte att skriva ut eller kopiera nedladdade e-böcker. Lånetiden för en e-bok är fyra veckor. Biblioteket har ett par olika leverantörer av e-böcker.


Vi erbjuder ett av Sveriges största och mest aktuella utbud av e-media. Efter den senaste uppdateringen från Apple (1.1) har en del användare haft problem med att låna e-böcker till Bluefire Reader. För både E-böcker och E-ljudböcker gäller att lånetiden är dagar.


För att läsa e-boken online klickar du på knappen Strömma vid texten EPUB . E-böcker kan du läsa på en datorskärm, på surfplatta, i vissa telefoner eller på läsplatta. Välkommen att låna e-böcker och e-ljudböcker från Elib! Information om läsarprogram till e-böcker . Nedan listas de samlingar av e-böcker som biblioteket har tillgång till samt ett antal fritt.


Bland annat Harrisons Online and Hursts The Heart, 12th Edition.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur