Roliga svenska uppfinningar

Aga-fyren, dynamiten, kullager och skiftnyckeln. Nu ska vi få möta uppfinnaren som gör succé på. Simone Giertz bygger roliga robotar som ingen egentligen har saknat.

Här listar vi nio svenska uppfinningar som förändrade världen, men listan på svenska uppfinningar hade kunnat. Uppfinningar finns överallt omkring oss. De gör våra liv lite roligare, mer spännande och framför allt enklare.


Detta är en lista över svenska uppfinnare.

Inte nog med att uppfinningar påverkar vår tillvaro, . Den snabbaste vägen till kunskap, som ju inte bara är makt utan också väldigt roligt. Massor med roliga svenska berömda uppfinningar. Nu lanserar vi Lilla Polhem, en rolig och lärorik webbplats för barn och unga.


Tändstickan - det lysande svenska uppfinningen! Ett roligt vetenskapsprogram med humor och knasiga fakta. Men ditt hem innehåller fler svenska uppfinningar än så. Relevans idag: fundera över hur roligt det hade varit att surfa på en svartvit skärm.


Minecraft är ett spel som är svensk uppfinning uppfunnen av Markus.

Ny svensk uppfinning låter dig festa sönder ditt liv – utan att störa grannarna. Den svenska startupen Soundz technologies har tillsammans med spanska . Sveriges roligaste sajt (Vi lovar). Håkan Lans var en uppfinnare som hittade på en massa grejer – bland annat. Det finns många olika varianter på skiftnyckeln, men en av de vanligaste världen över kallades för svensknyckeln och den tog . Med vårt nyhetsbrev får du det senaste, hetaste och roligaste från bilvärlden . Jacob Berzelius Den svenska kemins fader.


Svensk uppfinning ska stoppa biltjuvar. Upptäckte lite grundämnen och annat roligt. Följ med hem till Pettson och Findus och gör roliga uppfinningar! Och Findus - Preview och Recension.


Ett svenskt företag har uppfunnit ett headset som aktiveras automatiskt när du sätter det på huvudet. Målgruppen är online-spelare och användare av ip-telefoni. Många svenska uppfinnare anses vara de största vetenskapsmännen genom.


Hobbyförlaget sålde ritningar till cykelbilar på talet. Många ritningar såldes, få bilar byggdes. Han pratar ju förjävla roligt .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur