Importera husvagn från danmark

Så mycket kan du spara på att privatimportera din nästa begagnade husvagn. Vi guidar dig rätt - steg för steg. Hitta bland utbudet av husvagnar och husbilar, nya på lager och begagnade.

Det enda nan har är kvittot från firma. CachadLiknandePå grund av ändrade regler har det blivit lättare och billigare för privatpersoner att importera husbilar och husvagnar från övriga EU-länder. Jag och frun tog en tur över vattnet till Danmark. Jag undrar över: Går väl inte att svenskregistrera .

Men hur krångligt är det att importera en husbil själv? Har sökt runt lite på forumet men inte riktigt fått klart för mig vad som gäller. Funderar på att köpa en vagn i. Lätt att importera husbilen själv! KABE Husvagnar AB är ett helägt dotterbolag som producerar husvagnar och husbilar med högsta kvalitet.


Från EU-länderna kan du importera alla typer av personbilar. Så har då familjen äntligen kommit överens om att skaffa husvagn. Tidigare har privatpersoner kunnat ansöka om dessa lättnader hos Transportstyrelsen. När du gör en ansökan om ursprungskontroll ska du därför välja ”Import” .

Jag har erfarenhet av att själv importera beg. Allt du behöver veta om du ska köpa ett fordon utomlands. Läs mer om vilka regler som gäller för import av bilar och fordon från utlandet.


Har kollat lite på husvagnar från Danmark. Vet någon om de är bra vagnar och om det är lätt att importera från Danmark? Man läser ju mer och mer på olika forum på nätet om folk som har som affärsidé att importera grejer från.


Danmark, har mycket höga skatter och avgifter på nya bilar. Tips till dig som ska importera bil privat från ett annat EU-land. Carfaxdet för att kontrollera bilen, exempelvis Carfax Tyskland eller Carfax Danmark. Bergholm är ett företag som importerar husvagnar och husbilar från några av de absolut största märkena inom branschen och har ett stort flertal .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur