Hyra ut grejer

Med Hygglo kan du hyra ut saker du inte alltid använder och hyra det du du inte har av andra. Vi delar på prylar och delar på kostnaden. På Rentl kan privatpersoner hyra ut saker så som bilar, verktyg, sport- och fritidsartiklar till varandra.

Funderat på vem som kan ha just det du behöver? Har du någon gång glömt vad du lånat ut? GoMores bilägare tjänar upp till 0kr om året genom att hyra ut sin bil till andra medlemmar.


Testa privat biluthyrning - det är enkelt, tryggt och en bra affär.

Den nystartade tjänsten Hygglo är ett sätt för privatpersoner att hyra ut saker till varandra. Information om hur du deklarerar överskottet från din uthyrning av tillgångar. Delningsekonomi har blivit populärt, vilket innebär att man antingen byter saker eller tjänster med varann, eller hyr ut.


Appen Hygglo kopplar ihop folk som vill hyra prylar med dem som har cyklar, kameror. Via appen Hygglo kan du både hyra och hyra ut saker. Ett sätt att tjäna pengar inför resan är att hyra ut sådant du inte. I ett och ett halvt år har Fritidsbanken lånat ut grejer gratis.


Att dela på saker, låna, hyra och köpa begagnat tycks bli allt vanligare.

När du hyr ut saker gör du detta som företagare eller privatperson. Just när du hyr ut något kommer det naturligtvis inte att kosta något. Om du hyr saker istället för att köpa nytt kan du hjälpa till att spara på våra.


Varför inte hyra av grannen runt hörnet istället? Miljöpartiet vill att vi ska dela med oss av våra prylar istället för att köpa nytt och har därför föreslagit att man ska kunna hyra ut grejer till andra . Fler lockas att hyra ut sin egen bil – men försäkringsbolaget varnar: Din vanliga försäkring. Olika lagar gäller beroende på vad du hyr ut.


Med ett attfallshus på villatomten får du stora möjligheter att hyra ut. Sen är det där med att äta middag ihop varje dag inte riktigt vår grej, men kanske kan det . Tusentals svenskar hyr ut sin bostad privat på sajter som till exempel Airbnb. RentEvent är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av produkter till events och fest. Hos oss kan du hyra det mesta inom nöje.


Med Hygglo hyr du det du behöver och hyr ut det du inte använder – tryggt,. Men det kan även handla om större saker som en bil eller husvagn till semestern. Blocket för att dryga ut kassan.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur