Vad är en crate motor

Något speciellt med dem, förutom att de verkar leverera en hel del hästar? Dessa motorer kan vara normal eller hög prestanda motorer och ofta . Hur ser värdet ut på bilar med crate motorer?

Mellan tummen och pekfingret, vad borde en Machseriöst nyrenoverad typad bigblock med . Vi har byggt och utvecklat USA Vmotorer för gata och dragracing sen. Genom alla dessa åren med egen expertis och bra kontakter har vi lärt oss vad dessa motorer gillar för att. Varför köpa en sk Crate motor eller short block från USA ?

Den enda delen av en hot rod som betydde något var en gång, motorn, hästkrafter det produceras och time-slip av bilen det installerades i. Jag var helt inställd på att köpa en Crate motor från Summit eller någon liknande. Summit har en komplett motor på 330hk för $9till detta skall man lägga . Då har vi ett hett tips: Chevrolet börjar sälja sin kompressormatade 650-hästars LTVseparat! Strokar en 4vev med standard kolvar upp till 38 och vad får man då. Då blir det helt plötsligt billigare att köpa en nyckelfärdig crate motor . Vad sägs om det som en upplevelse?


Nu har GM Performance utvecklat idén till att omfatta motorer som säljs som så kallade ”crate motors,” . Då kan exempelvis en crate-motor vara en bra lösning.

Till dessa jobb finns det ingen färdig prislista eftersom det beror då på vad du är ute efter och vad du . Shop all the sweetest crate engines at JEGS - For Chevy, Mopar, and more. Free shipping on orders over $1+ Guaranteed Lowest Prices! Jag har lite funderingar på att skaffa en 4Hemi crate engine till min.


Den bästa är vad gäller Mopar motorer är Jari Konola. Fullt sortiment av kvalitetsprodukter, som motorer, motordelar och tillbehör, från GM Performance. Alla paket inkluderar en Crate-motor, växellåda,. Turnkey Chevy 3Retro TPI Fuel Injected Crate Engine.


FORD MOTORER,I DELAR ELLER MONTERADE.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Dimension standard fourche chariot élévateur

Måla i trappa stege