Kabelplog minigrävare

Att plöja kabel och slang kan verka som en mindre vetenskap, men tack vare att vi på Thoréns har mångårig vana av kabelförläggning genom både grävning . SB Grävtillbehör AB är mest känt för att vara en komplett leverantör av utrustning till minigrävare och traktorgrävare, ”men vi är så mycket mer”. Liten och smidig grävare för trånga utrymmen.

Kohler motor, Hydro control-ventil. Köp redan idag hos oss på Kellfri. Här är det stenig mark och minigrävaren har fått göra tjänst. Du kan även hyra kabelplog för nedläggning av t.

Företaget har skaffat sig en egen maskinpark, med fyra minigrävare på. Rondellen Maskin utökar sortimentet av redskap från det egna varumärket EMA med en asfaltsskärare och en kabelplog. Kabelplog Vibrerande aggregat som förlägger fiberducten . På jordbyggnadssidan utför vi gräv- och stenbrottsarbeten med minigrävare.


I trånga utrymmen, som källare, inomhus och under byggnader . Maskinparken omfattar bla minigrävare, grävlastare, kedjegrävare, borrigg (för styrbar borrning), kabelplog (stor specialmaskin på stållarver), . Kopplïng till minigrävare eller powerpack. Vibrerande kabelplogar är ett snabbt sätt att göra enklare installationer i. Dela in materiallådan efter behov med .

Drillmaster är en borrmast avsedd att monteras på grävmaskinens rotortilt. Det gör att man får maximal rörlighet och bästa åtkomlighet där det är trångt. RF vinch, Grab John GJ1 pallgafflar.


CASE cx, ton inkl transportvagn. Diverse kabelplogar och lyftok för kabeltrummor. Case cx 36b minigrävare, gummilarver, ton. Normal skoputrustning , timmergrip, kabelplog.


JCB 4ht hjullastare ton, maskintransportkärra, gafflar, . Minigrävare, Rototilt, Volvo ECR Plus, -10. Swecon har nöjet att presentera den nya kraftfulla minigrävaren Volvo ECR50D. Skopor, djup, planering, kabel och galler.


Extra tillbehör: Motorkap 35 el 3skiva.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur