Roliga bilder fredag

Fler fredagsbilder hittar du här. Hitta och spara idéer om Roliga bilder på Pinterest. Världen är en ond plats och det finns någon där ute som vill dig illa.

Att vara sjuksköterska är ofta ingen dans på rosor. Buzzfeed listar 1memes som . Idag är det praktik igen, men det är äntligen fredag. Men det ska bli kul att komma till.

Inskickat av: Adam Evertsson Upphovsman: Okänd . Vi serverar dagligen ett urval av det allra bästa och roligaste som finns att hitta på nätet. Vilka härliga bilder och roliga, passande bildtexter. Så kul med sothönansom åker snålskjuts på svanen.


Det kanske är en vanlig företeelse där . Jag hoppas ni har en strålande trevlig och rolig fredag, och om ni inte har det så har jag en trave trevliga bilder att kika på som kanske muntrar . Fredag förmiddag: Blev en ofrivillig fika på Sprüngli. Jupp, ska börja posta fräcka bilder varje fredag fån och med nu. Bildspel: Se alla roliga bilder från Vårruset.

Mellan torsdagen och fredagen umgicks barn med ledare . Huskys som garanterat kommer få dig att skratta. De blir ju allt för roliga på bild! Många plockar roliga kattbilder från nätet och får bra spridning. Gör din och dina vänners Fredag lite roligare! Fredagshumor med det bästa från veckan som gått.


Det är fredag och webbred på amelia. Vad vore jorden utan alla fantastiska djur? Den mest kompletta sökmotorn för bilder på nätet. I helgen påstod Donald Trump att Sverige hade varit med om någon slags attack under fredagen. Något som uppenbarligen inte stämde.


På internet vällde roliga memes och tweets fram efter uttalandet. En amerikansk konstnär har hittat ett antal roliga bilder, med personer som saknar armar och ben, hundar med två huvuden och en katt med två . På fredagar vimlar sociala medier av roliga bilder som speglar våra känslor över att det är fredag. Träffade en massa roliga människor och drack lite för många glas vin för att det ska kännas helt piggt idag, men jaja det får man väl göra iblan .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Mf 550 mp

Dimension standard fourche chariot élévateur