Ozonrenare hyra

Hyr Hyrsams ozonrenare för att bli kvitt dålig lukt som cigarettrök, brandrök, mögel, stuglukt, jordlukt m. Vi har nu efter mycket tänkande beslutat att börja hyra ut ozonaggregat för luktsanering till privatpersoner och företag. Detta för att underlätta för kunder som har .

När du hyr stoftavskiljare tillkommer kostnad för filter och sanering. Kontakta någon av våra kunniga uthyrare. Göteborg : Utkörning inom Göteborg till ett fast pris av 249:- + moms För transport utanför Göteborg kontakta oss för offert.


Ozongeneratorer har väldigt många användingsområden och är det mest effektiva tillvägagångssättet att få bort dåliga lukter såsom rök, tobak husdjur.

Hos oss kan du hyra eller köpa avfuktare, tex vid vattenskada kan du hyra tillfälliga avfuktare. Hyr Powerzone per dygn mot lukter från mögel, rök, husdjur och andra föroreningar. Placeras gärna högt (t.ex. i en bokhylla) för att ge bäst spridning av jonerna. Hyr maskiner av oss, vi har luftrenare, avfuktare och stoftavskiljare för uthyrning. Frakt ingår ej vid hyra av produkter från Ultimair.


Går att köpa en ozongenerator eller hyra. Du kan också köpa det som en tjänst, men då pumpar de på rätt så mkt ozon och du kan inte bo i . Effektiva mot mögel och elak lukt. Vårt breda utbud av byggmaskiner innehåller allt från skruvdragare och laserinstrument till redskapsbärare och belysningsmaster.

Ozonrenare, Luktsanerare, 220V . Vi kommer överens vid bokningen från när och hur länge du ska hyra MiniPowerzone. Vill du hyra byggmaskiner ser . Paketet skickas till ditt närmaste ombu vanligast är Schenker Privpak . Vi hyr ut alla tänkbara maskiner och verktyg som behövs vid byggnationer och hemmasnickeri. Med en ozongenerator kan du snabbt ta bort dåliga lukter och mögel. Det enda du behöver är en elkontakt.


Kompletta driftinstruktioner till ozongeneratorn. Swema Trading AB arbetar med produkter för bättre inomhusluft. TEST: Det är inte mycket ren luft man får för pengarna från vissa av luftrenarna. Och en av apparaterna släpper till och med ut giftig ozongas.


Hyr ett ozonaggregat vid behov. Kolla på nätet var du kan hitta en uthyrare närmast. Tänk på att ozon inte ska andas in. Tar bort dåliga lukter från mögel, rök, avlopp mm. Vi jobbar hårt för att ha det du behöver.


Hos oss får du råd om vilka maskiner som passar dig bäst. De är dessutom branschledande och har .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur