Låna verktyg malmö

Den fungerar ungefär som en bilpool, fast med verktyg istället. Så alla Malmöbor som vill, får dela på såg, borrhammare, . Du kan hyra verktyg som slip, såg, borr, skruvdragare, hammare, vattenpass.

Med PoolTool Malmö kan du boka verktyg helt gratis online. Det var bara att komma och låna den och problemet var löst! ToolPool – som en bilpool fast med verktyg. Matti Jokela driver Malmö Järnhandel, en fin liten .

Helt gratis alltså, inget köptvång eller hyresavgift. I Malmö startas nu världens första toolpool, så att malmöborna kan låna. Om vi kan låna verktyg av varandra, i stället för att köpa nytt, får vi ett . Här finns utökade bibliotek: ”Garaget” i Malmö – utlåning av bl. Men innanför väggarna på Malmö Järnhandel har Tool Pool. Det är egentligen dagens moderna variant av att låna verktyg från grannen.


Verktyg som kräver extra uppmärksamhet för undvikande av skärskador. Bär vibrationsdämpande handskar vid användning av dessa verktyg. Kontaktuppgifter till Malmö Järnhandel Malmö, telefonnummer, adress, se information om företaget.

Hitta snabbt och enkelt på Smslaan! Lekhörna, låneverkstad där du kan låna verktyg och allehanda saker – dessutom har . Hyr In hyr ut både stora och små maskiner till alla projekt med en kombination av . Varför köpa en egen borrmaskin om du kan låna en av grannen? Man ville gärna låna en slagborr för det är ett dyrt verktyg och man ville . Behöver du maskiner eller verktyg för ditt projekt?


Vår erfarna personal sågar och fräser med . Då kan du också få verktyg eller prylar av bättre kvalitet, som håller längre. Men glöm inte lämna tillbaka det du lånat. Grannsaker börjar låna ut verktyg på skånska bibliotek. I ett av Malmös stadsbibliotek, Garaget, kan man sedan ett och halvt år tillbaka låna fler saker än vad man brukar kunna på ett bibliotek. Det går också bra att låna verktyg för att själv kunna lära . När du går av tåget på Malmö C, låser upp en hyrcykel utanför stationen och trampar.


Cykelbiblioteket som är precis vad . Inlägg om Malmö stadsbibliotek skrivna av bis. Folk kommer från hela stan och vill låna verktyg, säger Lisa Jansson på Garaget.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur