Blocket annonspris

Priset på annonsen är beroende på kategori. Genom att lägga upp Användargenererat innehåll på Webbplatsen, exempelvis genom att lägga in en annons, ger du Blocket en obegränsad rätt att fritt förfoga . En vanlig dag på Blocket så visas galleriet flera miljoner gånger.

Tänkte lägga in en annons på blocket för att sälja en extern hårddisk. Kostar det alltså spänn för en liten enkel annons på blocket? Easycredit ger dig tips för att tjäna mer på din Blocketannons.


Dags att lägga upp en annons på Blocket?

Då kan en samling tips komma väl . Bättre att sälja privat på Blocket, tänker du, och få upp priset. Skall man sälja något så är det ju blocket som gäller! Annars så är det väl ok att betala 1kr för bil annons, eller? Här listar Dina pengar knepen för en lyckad försäljning. Henrik, 3 bestämde sig för att lägga ut en annons på Blocket där han söker efter en till fyra tjejer som vill tillbringa sommaren med honom.


Mer information om förbättringarna och de nya annonspriserna hittar du nedan. Vi har nu förbättrat företagsannonserna på Blocket så att du får ut ännu mer av . Innehållet ska följa Blockets etiska policy och får inte vara vilseledande eller inkräkta .

Vad jag vet är det gratis att lägga upp annons på tradera. Jag satte in en annons på Blocket och det tog exakt två minuter från det att annonsen publicerades tills dess att jag fått respons. WOW i blocket kommer min annons.


Diskussion : När ni söker på wowgubbar på blocket, vilket ord söker ni på . Martins annons på Blocket gör succé. Zappat Att överraska sin gravida flickvän med en ny barnvagn låter väl fint. Om någon ska peta ner Blocket från tronen - så kan vi lika gärna göra det själva. För det första är det gratis att lägga upp en annons. Hemnet är Sveriges populäraste sajt för bostadssök med miljoner besökare per vecka.


På Hemnet visas bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar . Bindande avtal via e-mail efter annons. FRÅGA Säljer och köper saker ganska ofta på Blocket. Det är inte första gången som .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur