Begagnad släpkärra med kåpa

Vi har nu 4Släpvagn med kåpa begagnad till salu från Blocket. Huv- och kåpvagnar, vagnar för smidig transport och hantering av gods som skall täckas eller låsas in. Förstärkt konstruktion, svetsade med varmgalvaniserade .

Vi har just nu på gång in ett stort parti med begagnade släpvagn. Demosläp och begagnade släp till mycket bra priser. Samtliga släp är väl genomgångna. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor om våra begagnade .

Här är ett urval av de begagnade vagnar som vi har, ring för fler vagnar eller information. Personbilssläp säljes och köpes. Hitta billigaste Släp täckt kåpa begagnad till salu hos AllaAnnonser. Här kan du köpa begagnade släp!


Köp ditt begagnade släp hos oss med trygghetsgaranti! Letar du efter en ny eller begagnad släpvagn? Vi på Trade It är auktoriserade . Hästtransporter, släpvagnar, båttrailer, skåpsläp, reservdelar etc.


Som tillbehör finns plastkåpa, glasfiberkåpa, nätlämmar, kapell, skotergrin reservhjulshållare mm.

Bromsad 750kg släp, lastvikt 520kg, första reg. Förregistrerad släpkärra som klarar upp till 6kg! Oavsett om du ska flytta, transportera en bil eller ta upp båten så har vi släpvagnen för dig. Kan lastas max med 4kg lagligt på b-kort.


Aluminiumkåpor, plastkåpor, glasfiberkåpor, nätgrindar, kapell, lövhäckar, stödhjul. Det enda du behöver veta är registreringsnumret på bil och släp samt vilket . Kraftig Glasfiberkåpa Aerodynamisk höjd inv 1. Med en nyutvecklad kant ram på kåpan som ger mer höjd men framförallt ökad bredd. Försäljning av släpvagnar - service av personbilssläp - reservdelar. Vi säljer olika släp från Hapert, 4P, Shadow, Variant. Tänkte först köpa en begagnad släp men priserna på begagnade.


Jag skaffade ett sådant med kåpa och det är bekvämt att kunna ha det . Hej, Behöver införskaffa en släpkärra. Skall man satsa på Eu-släpp, kåpa, gallerkärra.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur