Containerhus

Låt dig inspireras av otroliga containerhus. Tänk att den här containern för 5kronor på Blocket kan bli till följande stilsäkra containerhus! Alldeles intill växer deras åtta gånger .

Bygga containerhus behöver inte vara en dröm. I USA, Australien och på Nya Zeeland så är det redan en beprövad metod. I exempelvis London så har man . Brukar ha svårt för containerhus men detta verkar intressant.

Kanske inte den bästa isoleringen för nordiska förhållanden, men gillar designen. Och tänker man på det är frågan varför inte fler bygger containerhus: de går fort att bygga, är billigare än vanligare lägenheter och efterfrågan . Thomas sa att ”du har ju en hel mapp med containerhus på Pinterest” och då tänkte vi att det kanske var något. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, m. Välkommen på en liten sneek peak av vårt designprojekt.


I helgen var Maria med familj på besök. En varm sommardag kan det vara skönt med stora dörrar som ger mycket frisk luft. Stugan är ljus och fin med öppen .

Sandell och Sandberg Arkitekter har lämnat förslag på containerhuset där de prefabricerade containrarna staplas på varandra med en . Jag har sökt lite, men inte hittat något självklart svar: vilka är fördelarna med ett containerhus jämfört med vanliga hus? Ja vad säger man, man tager vad man haver eller man kan använda en container till mycket, som att bygga ett hus till exempel. I dag när vi alla behöver fundera mycket på miljö och ekonomi, har det vuxit fram en liten rörelse inom byggbranschen, där man har kommit på . Att bygga hus av gamla containrar kanske låter lustigt, men det är full möjligt. Ska containerhuset bli lösningen på bostadskrisen inom flyktingmottagandet eller skolans lokalproblem?


Se vilka du känner, dra nytta av ditt nätverk och få jobb på Svenska . Jag ber om ursäkt om jag har lagt tråden fel.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur