Sleepkabel auto

Het is nooit leuk om pech te krijgen met uw auto. Om uw auto snel bij een garage te krijgen zijn sleepkabels een uitkomst. Er bestaan diverse sleepkabels en sleeplinten voor de auto.

Welke voor jouw auto de beste is hangt van een aantal factoren af, in dit artikel zoomen we daarop . Controleer de kabel voor het gebruik op eventuele. Moet uw auto weggesleept worden? Bedoeld voor het wegslepen van de auto bij pechverhelping.

Auto Sleepkabel Flexibel elastisch geel. De kabel heeft speciale veiligheidshaken. Omdat het sleepoog onder de auto zit, kan bij het bevestigen van de sleepkabel een zaklamp handig zijn. Heb je de sleepkabel bevestig dan kan de auto . Zo kan men dit gebruiken om een auto met pech te slepen of een boot door . Een sleepkabel is een kabel of sterk touw dat wordt gebruikt om iets voort te trekken.


Nieuwe auto sleepkabel, zeer stevige, dikke kwaliteit, lengte 4m50. Op zoek naar een sterke sleepkabel voor je auto? De auto van mijn vrouw wil niets meer.

Accu is overleden en waarschijnlijk nog andere gebreken. Ik wil de auto een stukje slepen naar garage . Daarnaast is het voor uw eigen gemoedsrust beter een sleepkabel . Brüder Mannesmann Nylon sleepkabel met rode vlag. Het wegslepen van je auto terwijl jij er als bestuurder in zit, voelt niet prettig.


Groothandel auto sleepkabel uit Chinese auto sleepkabel Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel towing car trailer,touw auto,haak trekhaak . Een van de mannen maakt een sleepkabel vast aan een Mini die komt voorrijden. De Jaguar wordt vervolgens door de andere auto . Let er wel op dat je een goede sleepkabel gebruikt.


U kunt er van verzekerd zijn dat uw auto in die gevallen heel anders reageert. Deel van een auto 2) Hulpmiddel bij autopech 3) Sleeptouw 4) Sterke kabel 5) Strang (2) sleepkabel zelfst.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur