Myydään jalasmökki puoleen hintaan

Myydään, Vuokrataan ja Ostetaan jalasmökki. Hanki jalasmökki edullisesti Nettimarkkina. Hyväkuntoinen toimisto- käytössä ollut JALASMÖKKI myydään tarpeettomana.

Sisätila ulkomitoin 25m² ja katettu terassi 75m². Kysy myös muutettua loivemmalla kattokulmalla. KEHIKON HINNALLA nyt mukaan katto, lattia, kaksinkertaiset ikkunat, lämpöovi, . Nettiauton palvelut on maksullinen hakemisto, ota yhteys myyntiimme tarkemmista hintatiedoista.

Jalassaunat, jalasmökit ja hirsirakennukset. Valitettavasti etsimääsi sivua ei löytynyt. Tuote on joko myyty tai ilmoitus on vanhentunut.


Ylivoimaisella hinta-laatu suhteella ilmalämpöpumput, takkauunit, kodit, lomatalot, hirsisaunat, tynnyrisaunat, grillikodat. Tämä kappale myydään lähes puoleen hintaan, nettohinta . Lomahuoneisto Tampereen kylpylä viikko 4 Loma-asunnot, Tampere, Tori. Pressukatos puoleen hintaan, Autotallit ja varastot, Ylöjärvi, Tori. Jalasmökki, toimistorakennus tai työmaaparakki.


Suomalaispariskunnan mökkiä 10euron hintaan kauppaava.

Hän tiedusteli vuokraamista ja kysyi samalla, onko mökki myynnissä. Vakituiseen asumiseen tai vapaa-ajan käyttöön hyvä mummonmökki Koikkalan kyläkeskuksesta. Säännöllisesti remontoitu ja asiallisen kuntoinen rintamamies . Hinta Vartiuksessa Suomen puolella 30. Lahti jkl myydään moottoriveneet käytetyt ruokailuryhmät tarjous. Vapaa-ajan hirsimökki+ talousrakennus+ jalasmökki+huussi.


Jos se Reiskan jalasmökki Kytöjärvellä nyt meni puoleen hintaan vuonna 9 niin siitä ei kannata . Oikealla puolella näkyy vesistöä) Huvila tien varrella. Kuvaus: Myynnissä pöyröhirsinen mökki Mikkelin Pesäjärven. Tuvan puolella myös led valot 2kpl pistorasioita eli saa maa sähköön, lämpölasit,.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur