Fallskyddssele besiktning

Vi besiktar ditt fallskyd eller lär du dig att besiktiga fallskyddsutrustning och få total kontroll online med Q-Control besiktningsprogram. Välkommen till Fallskyddsspecialisterna! Vi är experter på all sorts fallskyddsutrustning.

Vi erbjuder även utbildningar och besiktning av fallskydd. En personlig fallskyddsutrustning består av flera delar som kan kombineras eller användas separat. Ett steg närmare 1 med bättre service och besiktningar Service och besiktning är två nyckelområden vad gäller långsiktigt säkerhetsarbete.


Enligt lag är arbetsgivaren skyldig att utföra årliga besiktningar av sin fallskyddsutrustning.

Nyhetsbrev maj – En hektisk månad! Vi har ändrat rutinerna för inlämning av besiktning, reklamationer och . Markentreprenad Lund Proourator. Besiktningsprotokoll Fallskydd. Egen märkning: Produktbenämning Artikelnummer . Infästningspunkter på selen som får användas för fallskydd är.


Våra instruktörer har lång erfarenhet av både professionellt användande av fallskydd och klippklättring på hög nivå. Vi förstår industrin och vet dess risker, . Det är arbetsgivarens ansvar att tillhandahålla fallskydd.

Arbetsgivaren är även ansvarig för att se till att företagets fallskydd besiktigas årligen. Här hittar du säkerhetssele och fallskyddssele till rätt pris och rätt kvalité. Att arbeta på hög höjd innebär alltid en risk för fall.


Med rätt kunskap kan risker förebyggas och konsekvenser minimeras vid fall. Vi utför sedan årlig besiktning på plats hos Er som säkerställer att ni aldrig är utan fallskyddsutrustning. Det finns krav på besiktning av ackrediterat kontrollorgan i. För att arbeta säkert med fallskydd krävs en adekvat och anpassad utbildning.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur