Block och talja jula

Bil- och garagetillbehören som får dig att längta efter kvalitetstid med bilen. Taljor Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring. Starkt nylonrep och två taljor.

Dubbelverkande krokar håller taljorna på plats. Upphängningsögla och mm hjul. Vi har bil- och garagetillbehören som får dig att längta efter kvalitetstid med bilen.


Vi testar våra nya taljor och block.

Jula och de gjorde så att vi kunde dra. Blockspel för 4kg brukar gå att finna för ett par hundra, men det blir ca. Taljan från Jula va intressant, även de där handtagen som man . Finns ju lite olika spakblock på jula, från 249:-. Provade för en del år sedan med att ha ett rep med taljor på. Lerum, som vet vart man kan köpa en talja eller lyftblock med utväxling?


Apropå enkla winchlösningar, så har både biltema och jula reptaljor man kan wincha. Bom funkar röda vinklar, tror jula har. Blocken tror jag att du kan hitta på Claes Ohlsson eller Jula till ett bra pris.

Väggkrokar för cykelupphängning . Jag har en meter lång Gunnebo vajer från Jula, m. Om inte annat kolla på Jula, 1kr för galje och block. Kanske är en röten ide men kan du inte lösa nått med lite block,. Grejen med att gå länge på Biltema och JULA är att man får massor av idéer, men hinner lägga ner dem innan man köper något. Känns overkill att köra med kedjeblock på ett ton.


Det finns olika vinschar på Biltema, Jula m. Hittills har årets julkalender bland annat omfattat experiment med block och talja, hävert, spikmatta och champagne. Jag gjorde iordning min julalyft efter måtten från länken som du fick av roffe,. Jula har ett klockrent, orangent .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Dimension standard fourche chariot élévateur

Måla i trappa stege