Lyftkran till släpkärra

Vid montering på trailers, släp och öppna flakbilar finns väldigt många placeringsalternativ, vi har allt från enkla fästen som svetsas eller bultas fast till mer . Vi på Mickes Offroad säljer släp från Ifor Williams som har fokus på att skapa de bästa. Undrar om någon har monterat en lyftkran på ett personbilssläp?

Hydraulisk praktisk kran för montering på bilflak, släpkärror eller vid arbetsplatser för lyftning av diverse utrustning. Ett åkeri med kranbilar sökte en lite smidigare lösning för lättare lyft. Robust vagn med elektrisk lyftkran.


Lämplig som skogs eller gårdsvagn.

Vi hjälper dig att montera kran på din pickup och anpassa bilen efter dina. Vi har ett brett sortiment där kunden kan beställa sitt släp efter eget . Det kan handla om tippflak och kranflak eller lyftkranar som kan monteras på lastbilsflak, släp eller pickuper. Lyftkran monterad på släpkärra.


Smart svängbar kran som även klarar av grövre stockar tack vare sin höga lyftkapacitet. Hitta billigaste Kran på släpkärra hos AllaAnnonser. Tillgång till en kran är ett verkligt lyft för markbyggare och många andra entreprenörer.


Nordicc har nu tagit fram ett släp utrustat med den . I helgen hade jag tänkt åka till tippen med skräp (igen), och då hade jag tänkt på att köpa en storsäck med planteringjord.

Stort sortiment av bil-, bom-, sax-, pelar-, släp- och specialliftar. Släpvagnsliftarna är utrustade med senaste tekniken, bland annat hydrauliska stödben. Flertalet av liftarna har drivning på hjulen. En stor lyftkran och två stora lastare genomförde arbetet . Nytt Goldhofer släp till nya kranbilen. Nytt släpvagn till vår nya kranbil.


Kran och lastväxlarebyggnation på boggi chassi. Kran HIAB XS2HiPro samt lastväxlare XR20. Benalu byggnation med tillhörande släp. KRANBILAR, LASTBILAR, TRAILER, SLÄP, HÖGLYFT OCH LATHUND. Här hittar du information om våra kranbilar och höglyft.


Fotogentraktorer med snökedjor och spetsplog, halvbandare med lyftkran, Röda korsets högerstyrda Bernadottebussar, timmerbil med släp, Volvo 2med . David Högberg, räddningstjänsten: Får ta till lyftkran. Enligt polisen har ett släp lastat med timmer vält och timmer har bland annat hamnat på .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur