Trampbil för vuxna

Häftiga stora trampbilar för barn och vuxna finns hos Lekute. Vill du ha en tuff off-road trampbil eller snabb racingbil? Vad tror ni, kommer jag att ångra mig .

Trampbil Berg Gran Tour Racer,rh:wheelway. Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. Stora trampbilar för barn och vuxna från välkända Berg.


Perfekt för uthyrning så hela familjen kan åka med.

Med pendelaxel för extra stabilitet. BERG Race BFR är en prisvärd sportig trampbil även för offentlig bruk. Men detta är äventyr och spänning! Första gången man som barn trampar iväg på en trampbil är man helt lyrisk. Det är nästan som att vara vuxen, man vill prova . Handla populära trampbilar som Kettcar Kettcars hosSport-Tiedje.


Kettquad som gott kan användas av vuxna också. Robust trampbil för stora äventyr. Utrustad med unikt BRF-nav: fotbroms, trampa framåt och bakåt (utan att du behöver växla).

Barn älskar att härma vuxna, och med en verklighetstrogen trampbil blir leken så mycket mer spännande. Undersökningar har visat att lyckliga välanpassade vuxna har fina förstaminnen och de som hamnat snett har mörka sådana. Minnets röda trampbil Mitt allra . Köp din Baghera lådbil eller trampbil online hos litenleker. Vi har ett brett utbud av trampbilar och lådbilar från Baghera! Roligt för både vuxna och barn.


Extra sits finns för barn upp till kg. De flesta trampbilar är gjorda av metall, men det finns också de som till. Miljövänlig trampbil för vuxna. Med tanke på peak oil så kanske detta fordon kan bli aktuellt igen. Har du gott om pengar kanske denna Audi . Mer om trampbil vuxna finner du här på SvenskaSajter.


Upptäck Pite Havsbad på fyra hjul! I anslutning till områdets minigolfbana finns möjligheten att hyra våra .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Mf 550 mp

Dimension standard fourche chariot élévateur