Fest lampor

KöpDiscobelysningtill bra pris online. Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser. Välkommen in och fynda, vi har allt till festen!

Paket med dimmer och lampa för Philips Hue. En blacklight-lampa för den miljömedvetne rejvaren. Från små, privata fester till stora konserter.


Här hittar du också pappersbollar, pom poms och festartiklar.

Vi hjälper er med allt från den lilla hemma festen, bröllopet och studentfesten till det stora eventet. Hyr ljus - Hos Fest Service kan du hyra ljus oavsett om du söker discoljus, scenljus eller häftiga ljus effekter. Oavsett om det gäller belysning inne eller ute så har du genom ditt val av lampor stora möjligheter att påverka upplevelsen av ditt hem.


Uthyrning av allt för din fest, party, mässa, konferens. Vad är en riktigt sommarfest utan partybelysning? Behöver du discolampa eller ljuseffekt till din nattklubb eller till ett kalas? Beställ ljus idag - Snabb leverans!


Perfekt till ballonger eller som rolig festdekoration eller bordsdekoration. LED-lampor för endast 5sek.

Min äldsta har nämligen fest hemma med en hel hög karlar som är utklädda. Alla har fått något de ska klä ut sig till. Party belysning, ljusslingor, varav den ena är av Konstsmide med större ljuskällor. Tappa aldrig bort dina nycklar igen med den ljusa, snygga och hållbara interiörlampan Philips LED 43mm Festoon. Våra UV lampor gör alla UV produkter synliga och lysande från 3-meters avstånd såsom neon kroppsfärg, självlysande nagellack etc.


Från Lampor kategorins stora sortiment hittar du med säkerhet produkten du vill ha och till ett bra pris! En bidragande orsak är de nya ytterst energisnåla lampor som för det. Oavsett om du vill hyra ljus till fest, konferens eller bröllop så har vi den ljussättning du behöver. Att köpa professionell ljussättning är en stor kostnad och därför . Lämpligt för bakgrundsmusik, tal, fester med upp till personer, men om du vill ha bastryck rekommenderas ett kraftigare ljudpaket.


Alla våra typer av uppblåsbara lampor är gjorda av rivtålig nylon av högsta kvalitet.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur