Hyra ljusslingor göteborg

Köp eller hyr beroende på vad ni själva känner är mest passande. Uthyrning av allt för din fest, party, mässa, konferens. Montera först slingan utan glödlampor så att de inte går sönder.

Skruva även ur lampor innan demontering. Passar även för utomhusbruk, såsom mellan hus och tält eller runt tältet. Eventkraft har spännande dekorljus att hyra ut till olika slags event.


Stolsöverdrag stretch vit (rygg upp till L58xB58cm) hyrpris 35kr.

Band organza vit 19x275cm hyrpris 10kr, vid hyra av stolsöverdrag 6kr. Med ett tält från Hyrtältet får du friheten att fira var du vill. Ljusslinga 6m kan förlängas hyrpris kr. Här hittar du våra ljusslingor som passar för året runt-bruk. Här är ett urval av den utrustning du kan hyra från oss, är det något du letar efter men inte kan hitta,kontakta.


Fantastisk ljusslinga med st 80cm led-stavar. Varför inte komplettera med inredning för att höja stämningen på festen. Planerar ni bröllop eller företagsfest? Vi har allt från ljusslingor till kristallkronor, värmare .

I hyran ingår bord och bänkar och till viss del dekoration som pom poms och ljusslingor. Liten bar finns och en rustik loungehörna är uppbyggd. Vi erbjuder en grym service och. Belysning och tillbehör för alla behov BAUHAUS belysningsutbud täcker alla områden. I BAUHAUS sortiment av inomhusbelysning finner du vägglampor, . Gårdsfester - gårdsfester, hyra bor hyra stolar, partytält, tältuthyrning, bordsuthyrning, bröllop, bröllopstält, evenemangstält - företag, adresser, telefonnummer.


Ikea brukar ha några enkla men bra ljusslingor till ett väldigt bra pris. Vissa fungerar dessutom perfekt att använda utomhus. Tänk på att det brukar ibland finnas . För att använda en ljusslinga på marken utomhus gäller IP-klassen IPeller högre.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur