Räddningshammare

Räddningshammare med bälteskniv. Du skär lätt itu säkerhetsbältet med . En räddningshammare med LED-ljus kan rädda liv vid en bilolycka.

Avancerad räddningshammare med bilbältes skärare för alla fordon , en billig livräddare. Stort utbud av jakt och friluftsutrustning, luftvapen samt spännande samlarprodukter. Vid nödsituation - ”krossa rutan”.


Skär loss dig från bältet med den inbyggda kniven.

Krossa rutan med hammarens spetsiga huvud. Spetsig kula för att krossa rutan,spetsig nål för att punktera . Säkerhetsbältet skärs lätt itu med det . Den begärda sidan kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använda navigeringen ovan för att lokalisera inlägget. Den klassiska räddninghammaren med glasskrosshammare och bälteskniv för snabb losstagning från bältet. Vi listar produkter från både stora och små e-handlare, från kända varumärken, för att ge dig ett stort urval för . Click here to find similar products.


Här skriver du en kort text som beskriver din webplats.

Reflexväst och Förstaförbandskudde. OBS, används till detta under eget . Bildrullen – av Lennart Strandberg. Första hjälpen-kudde enligt 1- . Köp en räddningshammare med kniv för spänn! Dessutom fick republikens president Sauli Niinistö med sig en första hjälpen-väska och en räddningshammare. Någon ansåg att den buss- eller räddningshammare som tjuven försett sig med kan jämföras med en penna!


Detta verktyg kan rädda liv vid en bilolycka.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur