Motell ljungby

Bräckt kassler, serveras med purjolökspotatis. Affärslunch Ring och boka bord. Här serveras också frukostbuffén för våra hotell och konferensgäster.

CachadLiknandeI vår Taverna med uteservering kan du avnjuta vår hemlagade mat. Här avnjuter våra hotell och konferensgäster sin frukostbuffé som serveras dagligen kl. Restaurang med uteservering, lunch, à la carte meny och fika.


Det finns möjlighet att förbeställa både lunch och fika för grupper.

Njut av lugnet med eget badkar eller kanske familjerum? Under dessa år har vi fått stor erfarenhet från hotellbranschen och vi har lärt oss att alltid sätta gästen först. Här erbjuds rum med platt-TV och en . Jämför pris på alla hotellrum och hitta det lägsta priset på er bokning. Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet, servicebutik och . Sugen på ett fint hotell till ett bra pris? Missa inte att samla bonusnätter med Hotels Rewards när du bokar på Hotels.


Motel, Restaurant and conference. McDonalds, Sibylla, Circle K, Elgiganten, Dollarstore, Biltema samt ett motell.

Här hittar du allt från camping till hotell. Kontakta oss för mer information! Jämför och boka det som passar dig bäst. Bra rum och förvånansvärt tyst trots närheten till E4.


Ljungby presenteras på Ljungbyportalen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur