Hur får man läsare till sin blogg

Alla bloggares dröm är otroligt många läsare till bloggen, eller hur? I bloggvärlden gäller det att tänka på sin karma! Sju tips på hur du får läsare till din blogg:.

Exempel på hur man optimerar ett blogginlägg med bilder på enklaste sätt:. På lång sikt finns det egentligen bara två sätt att få fler besökare till sin blogg:. En ganska hemsk titel men inlägget handlar om våldtäkter och hur polisen inte . Jag brukar säga att man ska gå efter paretoprincipen när man bloggar,.

Bloggar som tipsar om hur man får fler läsare. Att få 7besökare på sin blogg på en månad är ju inget svårt. Med tanke på hur många bloggar som skapas varje dag är det ett smärre mysterie.


Anmäl dig också till Bloggportalen. Dessutom skapar de trafik som är bra för din blogg, alltså läsare som engagerar sig. Länkar du till andra kan de oftast via sin statistik hitta till dig och vem vet, kanske får du en länk tillbaka. Om du lägger ner en massa tid på dina inlägg ska du ha läsare – det förtjänar du. Har du fler tips på hur man får fler följare till sin blogg?


Man blir ju såå glad när någon kommenterar på bloggen, men få gör ju det.

Hur ska jag trigga mina läsare att kommentera? De som läser kommentarerna ska inte slösa sin tid. Hur man får fler besökare till sin blogg. Det är lite olika för olika bloggar.


Har du en blogg och vill tjäna pengar på internet är det helt. Mina bästa tips att lyckas med sin blogg:. Med en nischad blogg behöver du inte ha speciellt många läsare för att få. Vill du få fler besökare till din blogg, finns det många sätt du kan använda dig av.


Men hur lyckas du bättre med din personliga blogg? En av de absolut vanligaste frågorna jag får via mejl är hur man får en bra blogg. Att få sin blogg att växa tar väldigt mycket tid för de flesta så ha tålamod!


Men det skulle vara kul att blogga för en lite större skara läsare. Dock för att tjäna pengar eller så för en sån blogg har jag inte.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur