Minigrävare volvo ec15

Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare, .

Tyskland - Eschweiler-Weisweiler ( Nordrhein-Westfalen ) . Extra arbetsbelysning,Nya band. Det är en Volvo EC(om jag inte har helt fel), liten 1. Smidiga lösningar som passar för just dig.

VOLVO EC minigrävare, begagnade VOLVO minigrävare och andra fordonsförsäljningsannonser — Autoline Sverige. De bästa priserna från professionella handlare och privata . Maskinen är gul till färgen och . En god regel är att ju billigare minigrävare, desto mer mekkunnig måste man vara. Daewoo av lite större format har iaf mycke rejälare leder än Volvo. Volvo är ju fina grejjer har jag fattat det som, man får en begagnad Volvo EC15B t. Vi har bästa uthyrningspriset på ECminigrävarei hela Umeåområdet.


Volvo ecär med sin lätta vikt och kompakta storlek perfekt för arbeten på känsliga . Smidig lättkörd maskin med tre skopor (grävskopa, kabelskopa och hydraulisk planeringsskopa).

Kabelskopa, grävskopa, planeringskopa . Minigrävare Volvo EC Uthyres. Dumperkärror och maskintrailers. Grävaren hämtas och lämnas tankad och tvättad. Ett par beg larver till PelJob EB12. Tillhörande tre skopor (planering, djupgräv och kabel).


Vi har en minigrävare av modellen Volvo ECton som är enkel att hantera och perfekt för både mindre och mer avancerade arbeten.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur