Hastighetsindex däck

Däckets hastighetsindex är en kombination av siffror och bokstäver som skrivs tillsammans med däckets belastningsindex (Load index, Li) och på ett däck som . Inför köp av nya däck är det viktigt att veta hastighetsindex och belastningsindex så att det passar din bil. Lär dig vad beteckningarna betyder här!

Vad gäller däck så finns det ett ganska så tydligt regelsystem för vad som gäller. Hastighetsindex visar däckens rekommenderade maxhastighet. Belastningsindex motsvarar en maximal belastning på 7kg per däck.


Kan jag få ett säkerhetscertifikat av er?

W: motsvarar hastighetsindex och anger hur hög hastighet däcket maximalt får . Hitta tabellerna med belastningsindex och hastighetsindex på däck. Bythjuls däckskola, läs om däckets konstruktion, radial däck, Run Flat däck,. Vinterdäck har som regel ett lägre hastighetsindex än vad ett sommardäck har, det . Det finns en hel del man bör tänka på vid val av däck och begreppen är många.


Vilken hastighet klarar däcket? Bildäck är märkta med en bokstav (hastighetsindex, engelska speed index, SI) vilken visar däckets maximala tillåtna hastighet, . Vi har däck för alla typer av väglag som passar din bil. Bridgestones motorcykeldäck är märkta med en bokstav hastighetsindex .

Välj: bred profil, diameter, belastningsindex, hastighetsindex. Kontrollera huvudmärkningen på sidan av dina nuvarande däck (bred bredd-höjdförhållande, fälgstorlek, belastningsindex, hastighetsindex). Köpa däck med fel hastighetsindex. Om de nya däcken monteras på fordonet på ett sätt som ligger inom de ramar som . Spelar det någon roll om man väljer W- eller Y-däck till S4:an, blir det lite sladdrigare styrning med däck med lägre index? Jag undrar vad det är för skillnad på ett par däck med förljande.


HASTIGHETSINDEX OCH BELASTNINGSINDEX. När det kommer till däck finns det idag två olika indexparametrar - hastighetsindex och belastningsindex. Planerar att byta däck på våran C5VBreak.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur