Roliga filmklipp djur

Vissa djur har helt enkelt för mycket fritid. Djur är ofta riktigt coola eller roliga och detta är ett klipp där man har samlat ett antal olika klipp. T ex ugglor som dansar och djur som attackerar den där jäkeln .

Världens roligaste -klipp är (enligt oss). Vänsterklicka på bilderna för att titta på roliga filmerna, eller högerklicka för att ladda hem dem. Djursida om djur för djurägare.


Vi skriver om alla sorters djur men mest om våra svenska husdjur.

Du hittar även roliga klipp med djur och tester m. Snälla, försök inte göra det här hemma! Här hittar ni massvis med djurhumor, roliga klipp, roliga bilder och mycket annat. Fem roliga klipp med djur i, allt från hundar till chinchillor.


Klicka och titta, vad har du att förlora? Gillar du roliga klipp, fails, söta djur, pranks, kattungar och galna ryssar? Nu vill TVha dina roligaste och knäppaste klipp.


Om Sveriges roligaste klipp: I Sveriges roligaste klipp delar. De bästa, roligaste, värsta och mest klassiska videoklippen från.

David Mård och hans kompis Claes Sjöholm driver tillsamman hemsidan Trender om internet som ett hobbyprojekt. De lägger ut roliga filmklipp . Det här var så roligt att jag skrattade rakt ut! Jag vet inte hur många klipp som finns på , men det är.


Lika djur leka inte alltid bäst. Kolla in våra bilder och roliga filmklipp så förstår du vad vi menar!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur