Hjullastarutbildning

Validering av kunskaper och kompetensprov Företagsutbildning. Med denna utbildning och kompetensprov för hjullastare säkrar du maskinförarkompetens med sikte på yrkesbevis. Det utbildningsbevis du får efter godkänd .

I hjullastare godshanteringsdelen lär du dig hantera . För att kunna arbeta som hjullastarförare krävs att du har traktorkort eller B-kort, (undantag finns). Hjullastare godshantering samt hjullastare anläggning. Vår hjullastarutbildning ger dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att klara de vanligaste arbetsuppgifterna för hjullastare.

Yrkesbevis och utbildningsintyg. FPMAFrån vänster Viktor Jonsson, Johan Ivholm, Nicky Martinsson, Markus Fahlström, Filip Karlsson. BYN (Byggindustrins yrkesnämnd) och . Eller utbildningsbevis om du är nybörjare och du behöver mer . C-kursen fokuserar på godshantering och . Utbilda dig till förare för hjullastare för uppdrag inom industriell hantering.


Lär dig beräkna rätt lyftförmåga och ett säkert samt miljövänligt arbete. Vill du ha mer upplysningar om utbildningen, kontakta ditt . Den planerade hjullastarkursen med inriktning godshantering genomfördes på TTC lördagen och söndagen den – juni med 10 .

Kursinnehåll: A-, B- eller C-utbildning enligt Truckläroplan (TLP). I kursen varvas teori och praktik. Slutprovet består av både teoretisk och praktisk del.


Denna kurs ger dig behörighet att köra hjullastare för industriellt bruk. Kursen avslutas med ett teoretiskt och ett körprov. Jag vet som sagt inte vad jag kommer jobba . Utbildningarna vänder sig till både privata, . Alla poster taggade som hjullastarutbildning.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur