Tweedehands spinhoogwerkers

Voor informatie om een tweedehands elektrische spinhoogwerker of 2e . Zoek jij naar tweedehands hoogwerkers en Bouwliften? Neem direct contact op met de verkoper van hoogwerkers en Bouwliften.

Nieuwe en tweedehands zakelijke goederen vind je op Marktplaats. Hoogwerker Hinowa spinhoogwerker LL15. Deze spiderhoogwerker is, dankzij de specifieke eigenschappen, een zeer veelzijdige hoogwerker. Met een werkhoogte van meer dan 18 .

Merk, Type, Werkhoogte (m), Hoogte (m), Breedte (m), Gewicht (kg), Capaciteit (kg), Techn. Groot aanbod van gebruikte spinhoogwerkers te koop. Pfeifer Heavy Machinery biedt lage prijzen, service en goede kwaliteit! Bekijk ons uitgebreide assortiment . Daardoor zijn ze geschikt voor alle soorten terreinen. Spinhoogwerkers zijn compacte hoogwerkers op rupsen.


Een spinhoogtewerker is een zeer compact en licht toestel. Je zet het in op plaatsen met een beperkte toegang. De spinhoogwerker is licht van gewicht en heeft rupsbanden waardoor deze gemakkelijk te gebruiken is op verschillende ondergronden.

Standaard is de CELA spinhoogwerker DT24S voorzien van water-, lucht- en stroomdoorvoer naar het platform. Alle kabels en leidingen zijn weggewerkt. Tweedehands hoogwerkers te koop - Mascus Nederland. Op zoek naar een spinhoogwerker? Door zijn stabiliteit kan zeer nauwkeurig te werk worden gegaan.


Nieuw, tweedehands, leasing, huurkoop, of financiering? Ook financiering zonder aanbetaling . Door de geringe afmetingen is deze spinhoogwerker op veel plaatsen te. Synoniemen: hoogwerkers, rupshoogwerkers, Hinowa, hoogtewerkers op rupsen, kniktelescoop, rupsen, spinhoogwerkers. Voor de verhuur van spinhoogwerkers (Easy Lift) hebben we een nieuwe partner: FIRMA BEEL. Met hoogwerker kunnen goederen vervoerd worden op een snelle, goedkope en efficiente manier.


Ook tweedehands hoogwerker zijn daarom bijzonder gewild.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur