Snabbfäste kikarsikte

Skenor och ringar för att fästa kikarsikte på Ditt vapen. Förskjutet fäste för weaver med höga en tum. ATN Leupold-QR fäste till X-Sight och MARS.

Köp ringar till kikarsikten online hos Active Outfit. Fästet till Aimpoint Micro för SAKO Optilock monteras på främre fästpunktenoch är skottfast vid av- och påmontering utan att . Ringar för montering av kikarsikte. Vad har ni för erfarenheter av snabbfästen på Sako?

Kan ta och växla kikarsikte mellan var annat skott och dom sitter där dom ska på tavlan . Vilket är det bästa montagesystemet. Contessa Sadelmontage för laxspår 11. Vi har skenmontage, dovetail, adaptrar, verktyg för montering av kikarsikten och mycket.


Snabbfästet gör det möjligt att snabbt ta bort och. Jag har ett snabbfäste som gör att jag genom att vrida på två flärpar kan ta loss siktet och sätta tillbaka det utan att träffläget ändras märkbart. Här får du tips till vad du bör tänka på vid val av kikarsikte.


När du köper ett kikarsikte måste du även köpa ett fäste för att montera kikarsiktet . Passar tillbehör med diameter ca.

Warne Stålfästen QD Tikka fäste. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av kikarsikten fästen och baser från . Kikarsikte och fäste hos netjakt. Används för att snabbt och smidigt.


Kraftigt lågt fäste mm tub, weaver mm spår.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur