Hyrmaskiner katrineholm

Katrineholms hyrmaskiner är en länk mellan tillverkare och yrkesmän inom industri-/service-/byggbranscherna i Katrineholm. Vi erbjuder rådgivning från kunnigt . Hyrmaskiner - entreprenadmaskinsarbeten, bygg-, arbetsmaskiner - uthyrning, grävmaskiner, liftar, maskinuthyrning, uthyrning - företag, adresser, . Välkommen till Pemo Maskin i Katrineholm AB! Eller Hyrmaskiner som vi och våra kunder säger. Då vi sedan 20bedriver uthyrningsverksamheten i ett . HM Hyrmaskiner har under mer än år bedrivit maskinuthyrning i regionen och har samlat på oss mycket kunskap och erfarenhet som vi är glada att kunna . Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen.


Företaget har anställda och omsätter 2miljoner. Visit Katrineholms Hyrmaskiner AB's Facebook Page for the latest reviews, updates, photos, and videos. Välkommen till Katrineholms Hyrmaskiner AB!


Vår personal är kunnigt branschfolk som kan ge dig råd. Vi är en Proffsig järnhandel och regionens största . Inhämta information om Katrineholms Hyrmaskiner på vår webbplats. FöretagsFakta listar företag i Sverige.


Vi har under mer än år bedrivit maskinuthyrning i regionen och har samlat på oss mycket kunskap och erfarenhet som vi är glada att kunna dela med oss av. Bolaget skall bedriva uthyrning av maskiner samt försäljning av maskiner och tillbehör företrädesvis inom byggnadssektorn samt försäljning av konsumentartikla .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur