Työmaavaunu

Nyt myynnissä työmaakopit Muu merkki työmaavaunu - Somero, Varsinais-Suomi. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot.

Vankkarakenteinen, kestää kovemmassakin käytössä, silti kevyt liikuttaa. Vaunussa on myös nostosilmukat ja reunasuojus. UmpikumipyörilläSuuri ongelma tämän päivän rakennustyömailla on se, että sekä roskat että työkalut ovat paikoissa, jonne ne .

Kuin uusi työmaavaunu, lähes käyttämätön huippuhyvin säilynyt yksilö Alde nestekeskuslämmitys kaasulla ja sähköllä, jääkaappi, kaasuliesi, vesipiste, erillinen . Lasikuiturakenteinen sekä metallirakenteinen työmaavaunu. Sisällä pukukaappeja, keittiö jääkaappi, istumapaikat ja pöytä. Työmaavaunu nopeasti ja edullisesti Sareskoskelta.


Tilaa heti kaupan ja teollisuuden verkkokaupastamme. Varusteet: - pöytä + tuolit - jääkaappi + . Myydään Vanha iso asuntovaunu toimii työmaakäytössä taukotupana ja työkaluvarastona. Myydään nyt tarpeettomaksi jäänyt kuvanmukainen HUURRE työmaavaunu.

Ei rekisterissä ja on hinattu väliaikaisella siirtoluvalla. Siisti, tilava, vedettävä asunto. Kaksi makuutilaa, joissa komerot ja kerros-sängyt. Onko kukaan tehnyt asuntovaunua tai työmaavaunua itse? Olen suunnitellut rakentavani jonkinlaisen pyörien . Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.


Mika Luostarinen mika at semiregular. Suomen kiinnostavin huutokauppa. Sähköyhtiön lukitulta varastoalueelta anastettiin valaisimia sekä työmaavaunu.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur