Röda korset second hand upplands väsby

Vår mötesplats utgör en träffpunkt för . Men priserna var lite för höga och det fanns . Se BILDER - och läs recensioner av MöTESPLATS KUPAN RöDA KORSET UPPLANDS VäSBY och andra secondhand-butiker!

Röda Korset, Eskilstuna Röda Korset. Vintage, second han ekologiskt, fairtrade, redesign och lokal design. Unik butik med stort utbud av hållbara.


Säljer kläder, prylar, textilier och böcker som skänkts till Röda korset.

Kupan: försäljning av second hand och kafé, Sikvägen 7. Butik Joli: second hand för barn, Vendelsövägen 73. I Vallentuna har Röda korset Kupan, en second-handbutik som också fungerar som mötesplats och café. Den ligger mitt emot Lidls parkering.


Upplands Väsby kommuns makerspace. Second hand inom km från rimbo, sida 1. Vårt mål är att förhindra och lindra . Frivilliga försvarsorganisationer. Pop up-butiken kommer att sälja .

Blixered 22 intill ERöd lada på Bondgården, , Blixered. Umeå har vi tre butiker, med tre olika koncept. Eller allt engagemang på våra lokala mötesplatser med second hand-försäljning . Att sälja second hand på Kupan är ett sätt för Röda.


Ett glädjefullt lopp där alla är vinnare Boka och . Den här tråden är om second hand-butiker, jag ska försöka samla en mängd.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur