Sopmaskin kärcher

Kärcher erbjuder allt från självgående och åkbara sopmaskiner till extremt kraftfulla och robusta industriella sopmaskiner. Den ihopsamlade smutsen sprids inte med vinden . Perfekt för gångbanor, vägar, körbanor och uppfarter med sopbehållare.

Snabbare och effektivare än en sopborste. Med sugfunktion för inomhusbruk. Fuktresistent universalborst ger bra resultat . För gårdar, gångar och lagerlokaler: Kärchers manuella.

Rengör torra ytor utan ansträngning och på kort tid med denna sopmaskin som har både roterande borstvals och sidoborste. Batteridriven sopmaskin med sugmotor för dammfri sopning. Köp online eller ring oss för personlig service! Den robusta, okrossbara och korrosionsbeständiga sopmaskinen är lätt att . Arbetsbredd 480mm, med sidoborsten 700mm. Sopbehållare ca 30L, inbyggd laddare.


Huvudsophalsen drivs via båda hjulen och har . Sopmaskin som säljs på uppdrag av ett företag. Sopsugmaskin med kraftfull Honda bensinmotor, för effektiv .

Kärcher Belos är marknadsledare inom två områden med sina redskapsbärare och världsledande vakuum-sop-sug teknik har producerat en ny sopmaskin, MC . Sopar rent runt huset - enkelt och effektivt! DC motor, för effektiv och näst . Kärcher KUppladdningsbar sopare med snabbt byte av borstar. Med justerbart handtag och platsbesparande förvaring uppfyller maskinen högsta krav på . Moms tillkommer på angivet högsta bud. Lättanvänd manuell sopmaskin hög .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur