Läsa böcker online gratis barn

Startsida för barnensbibliotek. CachadLiknandeGratis e-böcker online. Det finns gott om gratis nedladdningsbara e-böcker på internet.

Tack vare Bibblix kan nu barn ett lätt sätt att hitta, låna och läsa bra böcker utan att behöva ta hjälp av förälder, lärare eller annan vuxen. Många svenska barnböcker går att ladda ner och läsa som e-böcker. Lånar man via biblioteket är det dessutom helt gratis.


Hos Hitta e-boken kan du ladda ner och låna e-böcker gratis från biblioteket och läsa på din e-bokläsare eller ipad.

E-böckerna har självklart ljud också! Du kan där välja om du vill höra ljudboken eller om du vill läsa högt för barnet på egen hand. Vi har de senaste böckerna för både barn och vuxna.


Vare sig du har små barn att natta till en saga, arbetar med barn på ett dagis och vill läsa för dessa, eller. De är gratis att ladda ner och använda. Wattpad Ta reda på varför miljoner älskar Wattpad – det världsomspännande biblioteket som hela tiden växer med fler GRATIS böcker och berättelser. Läs en bok - e-Böcker på Svenska - e-Books in Swedish. Feedbooks En bokhandel, som även har ett stort utbud av gratis e-böcker.


Fler möjligheter att läsa böcker finns nu via e-boken.

Mest känt för alla slags filmer men här kan du även söka på ljudböcker, det mesta är för barn och ungdomar. Ligger sjuk hemma och märkte att jag har ingen bra bok och läsa. Kan man ladda hem böcker gratis på nätet? Du behöver inte betala för e-böcker!


Här hittar du några av de största klassikerna utan kostnad.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur