Android apps svenska gratis

Svenska Apps Android: Topp 2Nya Apps,AndroiKategorier,Böcker,Finans. Här hittar du tillfälligt gratis appar för Android. Prenumerera gratis och få tips, tester och guider, klicka för info!

Men även om det finns många intressanta app-butiker (till exempel svenska Appland) är det. Här har jag samlat ihop källor till mängder av de bästa gratis Android apps! En av de mest aktiva svenska IT-bloggarna som ofta skriver om . Bättra på dina grundläggande svenskakunskaper med . The user can ad edit or delete links.


Also it is possible to set links as . Ett gratis barnspel som lär dem läsa sina första ord på svenska. Spelet hjälper dig med hur du läser och skriver på svenska. Barnet hör orden och bokstäverna. Konkurrerar med Photoshop Express som är gratis, Picsay Pro har lite mer. Gjort av en svensk språklärare.


Vi har valt ut gratis hälsoappar som förenklar och förgyller din tillvaro: Fimpa för gott, Lär dig. Då kan du prova denna app, som hjälper dig att trappa ner och som peppar dig på vägen. Svensk text, men instruktören pratar på engelska.


En svensk gratis Android app för dig som gillar att åka skidor: Pistguiden . När det gäller nedladdning av nya appar så gäller det dock att vara något försiktig. Nu Installera, Allakartor Installera, Swedbank . Dejting tv dejting plus, gratis nätdejting app, dejtingsajt affär, dejtingsajter.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur