Vinkelslip

Vinkelslipar kan drivas med tryckluft, batteri eller via elnätet. Välj en modell med klingdiameter som . Extra kraftfull och rejäl vinkelslip, Ø 2mm, för kapning och slipning.

Batteridriven vinkelslip för kapning av metall och sten Fungerar också väldigt . Här har vi samlat alla batteridrivna vinkelslipar från Bosch, Flex, Hitachi och Makita. Nedan presenteras sortimentet av nätdrivna vinkelslipar från Bosch, DEWALT, FEIN, FLEX, Hitachi och Makita, Milwaukee. Jämför priser och läs recensioner på Slipmaskiner.

På K-rauta hittar du rätt vinkelslip för ditt projekt. Vi erbjuder effektiva och testade modeller från Bosch, DeWalt, Ryobi, Makita och Nutool. Hos Byggmax hittar du kraftfulla och smidiga vinkelslipar för alla slip- och kaparbeten.


Kraftfull och smidig vinkelslip för kapning, slipning och rostborttagning. Spindellås för snabbt och enkelt skivbyte. Används tillsammans med kap och slipskivor med en diameter på 125mm.


Bosch GWS 7-1är en kompakt vinkelslip med en 7Watts motor. Det kompakta utförandet gör den enkel att arbeta med och en imponerande låg vikt på .

Hells Angels tog bort hans tatuering – med vinkelslip. Mc-sällskapet misstänkt för mord. DEWALT , Produkter , Verktyg , Slipmaskiner , Små vinkelslipar , Hem.


Vårt stora sortiment av vinkelslipar tillgodoser alla dina behov. Alla våra vinkelslipar kan förses med punktutsug .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur