Gallerskopa s60

Säljarens helhetsbedömning: Allmänt betyg (1-5): Uppställningsplats: Rävemåla Ny SB gallerskopa med S60-fäste. Sorteringsskopa som säljs på uppdrag av ett företag. ABL gallerskopa är en robust och stabil skopa av högsta kvalitet. Gallerskopan går också att få som djugrävskopa och kabelskopa.


Slitribborna är tillverkade av slitstarkt kamstål 5Brinell och ligger på tvären för bästa . S4 S4 S5S6S7Seller vilket fäste. Moms tillkommer på angivet högsta bud. Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning. SMTI gallerskopor är stabila och gedigna för att klara våra svåra nordiska förhållande.


Ett grindfäste av typ Sför insvetsning på befintlig skopa . Kamprofilstål HB5Övrig konstruktion Domex 3samt Hardox 450. Avjämningsbalk Märke: SB Fäste: SProduktblad under Maskindetaljer Fråga oss. Långt ifrån allt är sagt om riktigt bra redskap Din hjullastare eller grävmaskin är byggd för att hantera enorma krafter och öka din produktion.


Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN. Har tittat på flera lösningar av gallerskopor, sorteringsverk, Harpor etc. SFästet på toppen skall skäras bort och bli ett Sistället.


Ilsbos H-serie är hydrauldrivna röjaggregat avsedda för kranspetsmontage.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur