Byte av larvband

Byte av larvban bält på Åkerman H10B. Här följer en instruktionsvideo hur man monterar på ett larvband om det har glidit av. För att möta marknadens krav har vi lanserat ett eget varumärke .

Hur ofta spänner ni med minigrävare och gummilarver era larvband? Förr eller senare måste du på det igen, om inte annat så för att byta . Innan du installerar ett nytt larvban kontrollera underredets skick. Kontrollera att drivhjulet är intakt om det är slitet är ett byte att rekommendera.

Smörjer man larvband eller kör man bara till de går sönder? När det blivit för allvarligt är det dags att byta band. Del Åkerman new comfort, Klaravik Åkerman H10 . Hbyte av larvban underrullar m. Snabbt och enkelt byte av larvban automatisk hydraulisk bandspänning. Säljes på grund av byte till två nya band. Bandet väger cirka 200kg så bör avhämtas.


Denna unika konstruktion säkerställer att byte av hydrauliska. Modellen har tvåväxlade larvband för att kunna flyttas fortare mellan .

Hässleholms kommun funderar på att byta ut sitt vapen, alltså kommunens symbol. Maskinens larvband ger låg friktion mot glatta underlag. Kör inte larvband och torn samtidigt vid förflyttning på.


Grundservice och reparationer, byte glödlampor, torkarblad mm. Arctic Cat 650Hmed Kimper Commander larvband!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur