Maskinauktion på nätet

Svarv Rosenlunds Rosenfors med mkt tillbehör. Auktion: På uppdrag av Ahlbergs. Bomlift Snorkel Stockholm-Täby.

CachadLiknandeVälkommen till Kronofogden. Här annonserar vi egendom som utmätts och som ska säljas för att någons skuld ska kunna bli betald. På så sätt bidrar ett köp hos . Det finns många modeller från kända märken som Bobcat, Volvo, .

Vi testar, värderar och beskriver grundligt våra auktionsobjekt innan vi lägger upp . Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Försäljning främst för konkursförvaltare, . Besök en av landets ledande auktion på nätet. Här hittar du allt från smycken till musikinstrument och elektronikprylar!


Personer bakom företaget Maskinia har startat upp webbsidan maskinbud. Vi har spännande auktioner live och på nätet med alla sorters fordon, båtar och maskiner till låga priser. Sveriges första renodlade maskinauktion på nätet. Fynda byggvaror, militärkläder, militärfordon och mycket .

Sajten blir en renodlad auktionsplats på nätet för den begagnade maskinhandeln. Målgruppen är såväl privatpersoner som företag, tyngden av . Ett brett urval av begagnade inom entreprenadmaskiner som säljs på auktioner från hela världen. PN Trading anordnar varje vecka konkursauktioner.


På Tradera hittar du allt från senaste hemelektroniken till vintage-kläder och resor. Auctionet har nätauktioner med inredning, design, konst och vardagsantikviteter.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur