Hyra ozonaggregat göteborg

Göteborg : Utkörning inom Göteborg till ett fast pris av 249:- + moms För transport utanför Göteborg kontakta oss för offert. Vid teknande av mån abonnemang . Bli kund idag eller lämna en intresseanmälan så kontaktar vi er.

Vi har nu efter mycket tänkande beslutat att börja hyra ut ozonaggregat för luktsanering till privatpersoner och företag. Detta för att underlätta för kunder som har . Hyr Hyrsams ozonrenare för att bli kvitt dålig lukt som cigarettrök, brandrök, mögel, stuglukt, jordlukt m. Läs vad ett ozonaggregat kan göra HÄR.

Hyrsam har några av marknadens mest avancerade, portabla luftrenare. Oavsett om det gäller att hantera betongdamm, fint slip- eller gipsdamm, hittar du en . Vill du hyra maskiner eller annat ur vårt sortiment? Penthon hyr ut och säljer ozonaggregat. Behöver du luktsanera kan du hyra Ozon aggregat.


Det är mycket fördelaktigt att använda ozon som . Vi säljer och hyr ut aggregat för bäst möjliga luktsanering. Luktsaneringsuppdrag utförs till marknadsbästa kostnad. Med en ozongenerator kan du snabbt ta bort dåliga lukter och mögel.

Det enda du behöver är en elkontakt. Kompletta driftinstruktioner till ozongeneratorn. Går att köpa en ozongenerator eller hyra.


Du kan också köpa det som en tjänst, men då pumpar de på rätt så mkt ozon och du kan inte bo i . På Rentl kan privatpersoner hyra ut saker så som bilar, verktyg, sport- och fritidsartiklar till varandra. Placeras gärna högt (t.ex. i en bokhylla) för att ge bäst spridning av jonerna. Försäljning av nya och begagnade . Ozonaggregaten däremot sliter mer på materialen, typ plast, gummi och vinyl och sanerar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur