Radhacka manuell

Nu finns det en ny radhacka för de svenska odlarna. RTK-styrda radrensare, men även enklare, manuella som går att montera på frontlyften. Radhackning går allra bäst på regelbundna fält.

En svårighet vid radhackning är att klara kraf- tiga svängar. De tandade skyddstallrikarna är. På några fabrikat kan man få manuell styrning som extra utrustning. I odlingar där man inte använder .

RIBOULEAU MONOSEM Super Prefer radhacka till grönsaker mm. Framställd av Lantmännen Agroenergi. Andra skördeåret (år efter plantering). Uppgradera din befintliga radhacka!


Du behöver inte köpa en helt ny maskin bara för att effektivisera din odling – genom att montera en enhet för . Garford Inter-row är en kamerastyrd radhacka för hackning mellan rader. Förr var det två man som gjorde samma jobb, en som körde och en annan som satt längst bak med en stång styrde hackan manuellt. Beg spruta 6liter manuell ramp ej besiktigad förvarad inomhus.


Kultivator eller radhacka , väldigt gammal med en massa pinnar.

Granngården Alvastra har köpt en Cameleon såmaskin som har radsått rapsen och såsmåningom också ska radhacka. Manuell fällning måste bli säkrare. Kontroll (endast radhackning mellan raderna) 3cd. Men det är även hyfsat effektivt vid mer manuell odling.


Man kan då effektivare använda verktyg som radhacka och jordfräs. Rälshängd fodervagn 3-foder manuell.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur