Portabel tvätt

Vandring, cykling eller promenader med hunden – roliga aktiviteter kan ibland innebära en del smuts. Och iblan verkligen mycket smuts. Nära till hands när du behöver den!

Stor tank, rymmer liter vatten. Laddare, bärsele och flera munstycken . Kärcher OC + Bike portabel tvätt är fenomenal för dig som ofta är på språng. Med ettt integrerat litiumjon-batteri och löstagbar vattentank så är den lämplig till .

Behöver du ett snabbt och enkelt sätt att rengöra husvagnen, cykeln, husdjuren eller något liknande. Låg vattenförbrukning och högt vattentryck. Låg energiförbrukning – miljövänlig. Portabel, långliva säker och . Någon som testat portablel tvätt till husbilen?


Verkar finnas några på marknaden tex. Sprayar på schampoblandning och spolar rent med tvätten. Sänkt pris på Biltema:s portabla tvätt.


Funkar att skölja av tvättmedel från båten om man inte har tillgång till ström eller vatten.

Budläggningen sker exklusive moms. Högtryckstvätt portabel liters tank. Uppladdningsbara Aqua2go är den bärbara högtryckstvätten!


Det är klart på ett ögonblick , vart du än är! Den är just nu på rea och jag fick den sista . Tvätten rymmer liter och drivs med det . Den kan fyllas med varmvatten också för dusch . Ett fulladdat batteri räcker till hela tre tvättar - det är över liter portabel . Smidig och portabel högtryckstvätt. Fungerar lika bra för cykling som för camping eller annan aktivitet.


Funderar på att skaffa en liten och smidig högtryckstvätt som jag kan ta med till tvätthallen för att skumma förtvätt osv.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur