Borrmaskin test

Borrmaskiner är ett begrepp som inte riktigt räcker till längre. Testfakta har testat sju modeller inför semesterns byggprojekt. Läs vårt test nu, så vet du vilka slagborrar som är riktigt bra och prisvärda!

Den är också en av testets dyrare borrmaskiner. Den kompakta borrskruvdragaren med 18-voltsbatteri är genial. Läs testet så blir det lättare att välja rätt maskin.


Vi hjälper dig jämföra de bästa.

Ska du ha en vanlig borrmaskin, slagborr, borrhammare eller. Då behövs en riktig borrmaskin. En sådan klarar även att borra hål med lite större diameter. Vi har provat åtta sladdlösa borrmaskiner av . För enklare jobb duger det bra med en billig maskin, visar de tester av borrmaskiner som gjorts på senare år.


Allt beror förstås på vad maskinen . Här kommer en praktisk jämförelse av slagborrmaskin och borrhammare. Jag har funderat över dessa två maskiners likheter och olikheter, hur . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Tester Med rätt verktyg blir hemmafixandet enklare. Här har vi samlat massa tester rörande maskiner inför ett köp! En borr går till och med av under testet.


Titta igenom dessa tester och få en snabb överblick över vad du ska tänka på inför ditt köp! Köp din nya borrmaskin på K-rauta med praktisk hemleverans. Det ger mera kraft och de skruvdragare vi testat fungerar också som borrmaskiner. Det är annat än den 14-voltsmaskin som jag hittade i .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur