Unimog husbil

Det finns husbil, husbussar och så finns det KiraVan. Bilen som baseras på en Unimog har tagit fyra år att bygga men är fortfarande inte helt . Swedmog säljer flexibla fordonslösningar för väg och terräng.

En sådan kommer att visas på årets . Jag syftar inte på inredning etc utan på om det finns någon husbil med ordentligt. View topic - Unimog bra eller dålig? Board index › Allmänt › OffroadsnackCachadLiknandesep.

De ovan nämnda negativa egenskaperna gör att Unimog sällan. Mogar som var ombyggda till husbil- De var grymma, en sån skulle jag inte . Kanske den bästa klättraren är en blandning. Europeisk Unimog och amerikansk bodel med en hel del bekvämlighet.


Hitta billigaste Unimog husbil hos AllaAnnonser. Visa mer om Husvagnar, Husbil Med Truckar och Lastbilar. Såg en Unimog husbil idag, byggd av en sån som på bilden. Det var winch fram och bak, kamouflagemåla skorsten och det hängde kättingar, .

Med denna kommer man ända ner till stranden och upp tillbaka. Kapitlen: EPA-traktor, Bil, Bilm rke, Unimog, Husbil, Radiostyrd modellbil, Variomatic, Hot Ro Billek, Bilens historia, Biltransportfartyg, Badge engineering, . Bilar: EPA-traktor, Bil, Bilmärke, Unimog, Husbil, Radiostyrd modellbil, Variomatic, Hot Ro Billek, Bilens historia, Biltransportfartyg de Källa: sur . KiraVan är egentligen en meter lång lastbil som baseras på Mercedes Unimog och som har en sexcylindrig dieselmotor på 2hästkrafter . Bilar: EPA-Traktor, Bil, Bilmarke, Unimog, Husbil, Radiostyrd Modellbil, Variomatic, Hot Ro Billek, Bilens Historia, Biltra: K. Lla , Kalla : .

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur