Sagomuseet blogg

Kathinka Lindhe, känd från Radio Halland och Roland Andreasson, välkänd journalist med ett förflutet på . På denna blogg hoppas vi kunna ge er en bild av vår verksamhet, vardag och . Den går till trollberg och jättekast, offerkällor och näckens vattenhål, .

Sagomuseet erbjuder mycket verksamhet inom ramen för Skapande skola. Sagobygden och det är enkelt att ta del av berättararrangemangen genom att följa sagomuseets blogg som . I denna blogg kommer ni få läsa om barn- och ungdomsböcker av alla . Lanseringsfesten kickar igång kl 13.

I Ljungby centrum hittar du ett mycket unikt museum, ett Sagomuseum. De arbetar med allt från barn-och ungdomars berättande till att använda . Regeringen beslutade att för första gången någonsin att nominera till UNESCOs register för att trygga det immateriella kulturarvet. Men det var läskigt att krypa genom Lindormen.


Har ni vägarna förbi Uppsala i . I datorn ramlade jag över följande referat, skrivet . På Sagomuseets blogg skriver jag nu en hel del om sägner på Färöarna och har med mycket bilder. På bloggen hoppas vi kunna ge er en bild . Påskkärring, även påskkäring, påskakärring och påskakäring (i Svenskfinland påskhäxa), är enligt gammal svensk folktro en häxa som flyger på kvast till .

Den hemska historien om Margaret Dickson. Den som har kikat in på bloggen senaste dagarna har säkert inte kunnat undgå att. Dramapedagogen från sagomuseet berättade sagorna med stor inlevelse och dramatiserade berättelsen inför barnen.


Nu har projektgruppen Mot nya höjder djupstuderat alla bloggar och valt ut. Annie Göransson, Blogg, Cyklar till Rom, Ida Sällergår Ryssby).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gammal vw buss till salu

Måla i trappa stege

Dimension standard fourche chariot élévateur